Over ons...

De zoektocht naar jouw perfecte Nagelstyliste kan behoorlijk lastig zijn. Daarom stel ik me graag aan je voor, om me alvast wat beter te leren kennen. Mijn naam is Angelina en ik ben een gediplomeerd All Round Nagelstylist & Pedicure. Sinds het behalen van mijn diploma heb ik veel ervaring opgedaan bij nagelstudio's in Eindhoven, Den Bosch en  Breda. Ook volg ik nog steeds cursussen om up-to-date te blijven van de nieuwste technieken & trends. 

 

Ik heb een hoge interesse in het werk als nagelstyliste. Daarom ben ik een eigen nagelstudio begonnen in dit specialisme. Ik werk alleen met A-merken. OPI en CND zijn de merken waar zowel Acryl als Gel color nagels mee worden gezet. CND staat voor nails, fashion & beauty. Het is de global leader in de professionele hand, nagel en voeten beauty. OPI en CND bieden de nieuwste producten op het gebied van nagelstyling. Elke product is uitermate goed getest voordat het de klant bereikt.

 

Hygiëne staat voor mij op nummer 1! Na elke klant worden de instrumenten gedesinfecteerd. Op deze manier is elke klant veilig voor eventueel overdraagbare schimmels en bacteriën.